L’ASSOCIACIÓ SOCIAL PROJECT 4.0, responsable d’aquest lloc web, posa a disposició dels usuaris d’Internet el present document, la finalitat és complir les obligacions establertes en la Llei 34/2002, de 11 de juny, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i la resta de normativa aplicable, així com proporcionar informació sobre les condicions d’ús.

DADES IDENTIFICATIVES

En compliment del deure d’informació regulat en l’art. 10 LSSICE, a continuació es faciliten les dades necessàries del titular de la pàgina web:

L’associació que gestiona els serveis i el domini web és Social Project 4.0, ASSOCIACIÓ SOCIAL PROJECT 4.0, amb NIF / CIF G55361737, amb domicili social a aquests efectes en C / Marques Caldes de montbui,  17003 (Girona), telèfon +34 647 49 45 72, adreça de correu electrònic de contacte info@gironaacull.com, inscrita al Registre d’associació de la generalitat de Catalunya (Girona), amb numero de Gegistre  67536 de la secció 1ª del registre de Girona.

Es poden posar en contacte amb nosaltres trucant al telèfon +34 647 49 45 72 (de dilluns a divendres en horari 08:00 a 17:00 hores), enviant un correu electrònic a info@gironaacull.com.

USUARIS

Tota persona, ja sigui física o jurídica, que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats, gratuïtes o oneroses, desenvolupades mitjançant aquesta pàgina web assumeix la condició d’USUARI, i com a tal, a través d’aquest accés, es compromet a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí presents, així com a qualsevol altra disposició legal que sigui aplicable, obligant així a fer un ús correcte del lloc web. L’usuari respondrà davant l’associació Social Project 4.0 o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

MODIFICACIONS

Social Project 4.0, Associació sense ànim de lucre es reserva el dret de realitzar unilateralment les modificacions que estimi pertinents en el seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts com els serveis que es prestin a través del mateix, sense que hi hagi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes modificacions, entenent-se com suficient amb la publicació al lloc web del prestador.

La durada de la prestació del servei del portal es limita al moment en què l’usuari estigui connectat al lloc web o a algun dels serveis que aquest proporciona. Per això, l’usuari, en cada ocasió que pretengui utilitzar el portal, ha de llegir detingudament l’Avís Legal, la Política de Privadesa i les condicions d’ús, ja que es poden veure alterades en qualsevol moment. Per tant, la vigència de les citades condicions variarà en funció de la seva exposició i es mantindrà mentre estiguin degudament publicades, fins que es vegin substituïdes per unes altres.

CONDICIONS D’ÚS DEL LLOC WEB

Les presents condicions d’ús i navegació tenen com a finalitat regular la relació entre el titular de la pàgina web, Social Project 4.0, Associació sense ànim de lucre, com a prestador del servei, i els usuaris que accedeixen, naveguen i gaudeixen del servei ofert.

www.socialproject.cat proporciona l’accés lliure i gratuït a gran quantitat d’informació, serveis i dades (en endavant, “els continguts”), la propietat pertany a Social Project 4.0, Associació sense ànim de lucre o als seus llicenciants als quals l’usuari pot tenir accés.

L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús adequat del portal de conformitat amb la Llei i les presents condicions.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis que www.socialproject.cat ofereix, d’acord amb el que estableix la llei, la moral, l’ordre públic i les presents condicions.

Sempre en el respecte de la legislació vigent, aquest lloc web va dirigit a totes les persones, sense importar la seva edat, que puguin accedir i / o navegar per les pàgines del lloc web.

La utilització dels continguts no requereix prèvia subscripció o registre algun.

Qualsevol incompliment de les clàusules contingudes en el present lloc web (Avís Legal, Política de Privadesa, Política de Cookies, així com altres continguts que suposin obligacions per a l’usuari) i en general de la legalitat vigent a Espanya, es comunicarà immediatament per part de Social Project 4.0, Associació sense ànim de lucre a les autoritats pertinents, es compromet a cooperar amb les mateixes. En aquest cas, l’usuari respondrà davant Social Project 4.0, Associació sense ànim de lucre  o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquestes obligacions.

Social Project 4.0, Associació sense ànim de lucre no garanteix que la seva pàgina web compleixi, totalment o parcialment, amb les legislacions d’altres països. Per tant, si l’usuari resideix o es troba domiciliat en qualsevol altre lloc que no sigui Espanya, i decideix accedir i / o navegar en el present lloc web, ho farà sota la seva pròpia responsabilitat i risc, i ha de assegurar-se que tal accés i / o navegació compleix amb la legislació local aplicable en el seu cas.

Social Project 4.0, Associació sense ànim de lucre no es fa responsable de cap dany o pèrdua que es derivi d’un atac de denegació de servei, virus o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial que pugui afectar al seu ordinador, equip informàtic, dades o materials com a conseqüència de l’ús d’aquesta pàgina web o de la descàrrega de continguts de la mateixa o als quals la mateixa redireccioni.

NOTIFICACIONS

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i Social Project 4.0, Associació sense ànim de lucre es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de correu postal, correu electrònic o comunicació telefònica. Els usuaris hauran de dirigir-se a Social Project 4.0, Associació sense ànim de lucre mitjançant:

  1. a) Comunicació per mitjà de trucada telefònica al número de telèfon: +34 647 494 572
  2. b) Enviament per correu electrònic a la següent adreça: info@gironaacull.com

Mitjançant l’ús d’aquesta pàgina web, l’usuari accepta implícitament que la major part de les comunicacions es realitzaran per via electrònica. A efectes contractuals, l’usuari consenteix usar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tota comunicació que se li enviï de forma electrònica compleix amb els requisits legals.